Cos Cumparaturi

Nu ai niciun produs in cos

Politica de livrare a produselor

Petkit.ro livreaza orice produs afisat pe site-ul sau, in orice localitate din Romania, fara a avea o valoare minima a comenzii, in limita stocurilor disponibile in depozit sau la furnizorii sai. Cumparatorul lanseaza comanda, primeste un e-mail de confirmare a acesteia, iar livrarea se face in maxim 1-4 zile lucratoare de la confirmarea expedierii. Produsele comandate sunt livrate pe tot teritoriul Romaniei de catre partenerii nostri, la adresa mentionata in cadrul comenzii efectuate.

Petkit.ro are program de livrare de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-17:00.

In anumite perioade ale anului datorita volumului ridicat de solicitari, a conditiilor meteo, sau in cazul localitatilor mai izolate, cumparatorul este instiintat despre eventuale decalaje ale termenului de livrare.

Taxa de livrare este calculata in functie de localitatea in care se face livrarea.

Livrarea produselor in alte tari decat Romania

Petkit.ro inca nu face livrari in afara teritoriului Romaniei.

Politica de retur/anulare

In situatia in care decideti sa anulati comanda, va rugam sa o faceti in maxim 30 minute din momentul plasarii acestei.

Conform Legii nr. 449/ 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si OUG 34/2014, consumatorul are dreptul sa se retraga din contract printr-o declaratie neechivoca, prin e-mail, posta, sms sau verbal, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (data bonului fiscal sau a chitantei primite de la curier).
Dacă vă exercitaţi dreptul de retragere vă vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării catre dumneavoastra, fără întârzieri nejustificate, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
Cheltuielile de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului.
Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre consumator.
Daca produsul care se doreste returnat a fost folosit, acesta poate fi returnat doar daca nu a fost deteriorat.
Daca produsul care se doreste returnat este perisabil (de exemplu hrana, recompense etc), produsul va fi returnat doar daca ambalajul nu a fost deschis sau expirat.
Odata cu returnarea produsului, acesta va fi insotit de toate documentele insotitoare, asa cum au fost trimise de ww.petkit.ro .

Politica de confidentialitate

Prin vizitarea si utilizarea website-ului https://petkit.ro/ ne furnizati informatii care va pot fi atribuite intr-o anumita masura.
Sunteti de acord si aveti reprezentarea faptului ca datele dvs. sunt utilizate in conformitate cu sectiunea Prelucrarea Datelor Personale disponibila pe Site.
In cazul in care furnizati informatii despre alte persoane (de exemplu, adresa de domiciliu), prin prezenta confirmati in mod expres ca aveti consimtamantul acestor persoane de a ne furniza datele necesare pentru livrarea Produselor Petkit.
In orice caz, Petkit.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legislatia specifica privind protectia datelor, incluzand, dar fara a se limita la prevederile GDPR iar, la cererea dumneavoastra trimisa la adresa contact@petkit.ro se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma si/sau sa inceteze/limiteze prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Informatii privind siguranta datelor clientilor
Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental www.petkit.ro, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
Mai multe informatii gasiti in sectiunea Prelucrarea Datelor Personale disponibila pe Site.

Alte detalii

Compania : PETKIT SHOP SRL, CUI RO43937269, Reg.com.  J16/792/2021, sediu social strada , Localitatea Craiova, Strada Dealul Spirei, Nr 15, Judet Dolj
Site-ul, Platforma, Website sau petkit.ro se refera la domeniul https://www.petkit.ro si/sau la subdomeniile dedicate;
Vizitator desemneaza orice persoana care viziteaza Site-ul sau paginile noastre de social media, avand posibilitatea de a naviga pe Petkit.ro, de a plasa Comenzi, de a comunica cu noi prin intermediul Chat-ului, prin intermediul retelelor de socializare sau in alt mod;
Utilizator se refera la orice Vizitator care a finalizat procesul de inregistrare a unui Cont pe Petkit.ro;
Produse si/sau Servicii desemneaza orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizat de catre Petkit.ro.
Client sau Cumparator se refera la Vizitatorul sau Utilizatorul care plaseaza o comanda pe Site pentru a beneficia de Produse si/sau Servicii Petkit.ro, in schimbul pretului asociat respectivelor Produse si/sau Servicii Petkit.ro;
Comanda se refera la un document electronic ce intervine intre Petkit.ro  si Cumparator prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona Produse si/sau Servicii furnizate de Vanzator si de a proceda la plata acestora.
Cont de utilizator sau Cont presupune sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre Client si/sau istoricul comenzilor, preferinte etc.
Continut digital se refera la toate informatiile de orice tip si toate fisierele disponibile pe Site, sau afisate de Petkit.ro  pe Paginile noastre de social media (cum ar fi fotografii, ilustratii, fisiere text, fisiere video si/sau audio, animatii, fisiere flash, fisiere de date si alte materiale, incluzand dar fara a se limita la imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe etc.) care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin intermediul unui terminal electronic;
Comentariu sau Feedback se refera la orice apreciere, critica sau observatie furnizata de Vizitator sau Utilizator, ca urmare a navigarii pe Site si/sau ca urmare a achizitionarii de Bunuri si/sau Servicii, independent daca acestea sunt afisate pe Site ori pe paginile Petkit.ro  disponibile pe retelele de socializare;